Gråtoner deaktiverer kjøp av nye aksjer for Bitcoin, Ethereum, Litecoin, andre

Grayscale Investments har midlertidig deaktivert kjøp av nye aksjer for Bitcoin, påpekte en Twitter- bruker i dag. Firmaet har også stoppet kjøpet av aksjer i andre kryptovalutaer som Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic og Bitcoin Cash. Imidlertid tilbyr selskapet fortsatt krypto-aksjer for Zcash, XRP og Horizen.

Gråtoner lukker med jevne mellomrom sine kryptotillits til såkalte „private placement“ -runder

Låseperioden for Bitcoin-aksjer sies å være seks måneder, og etter utløpet av denne perioden har investorer lov til å selge disse aksjene til personkunder. For å markere slutten på denne låseperioden har Grayscale vært kjent for å stoppe kjøp.

Grayscale hadde sist stoppet kjøpet av GBTC-aksjer i juni i år. Mange i feltet tror at slike midlertidige suspensjoner alltid har en tendens til å påvirke institusjonell etterspørsel etter Bitcoin.

Imidlertid, ifølge forskeren, ved utgivelsen av nye aksjer, markedsfører bare „skudd høyere:“

Når nedtellingen er over, ser vi de siste to årene solide bevis for at markedet plutselig rykker høyere nesten hver eneste gang.

Til dags dato har Grayscale angivelig samlet totalt 536 000 Bitcoin. Det er Bitcoin Trust-veksten som bare har blitt akselerert med at fondet steg til 5 milliarder dollar i 4. kvartal 2020. I løpet av dette kvartalet la Grayscale til 115 236 BTC, en teknisk analytiker som fant:

For en uke siden sa administrerende direktør i Grayscale, Michael Sonnenshein, at strømningene i Grayscale økte seks ganger „fra det de var i fjor“ og la til:

Typene av investorer som setter kapital i arbeid, er noen av verdens største investorer, og gir større tildelinger enn noensinne.

Tilbake i oktober publiserte Grayscale sin investeringsrapport for tredje kvartal, ifølge hvilken selskapet samlet inn $ 1,05 milliarder dollar til sine investeringsprodukter, og markerte dette som den største kapitalinngangen i et kvartal noensinne. Firmaets eiendeler under forvaltning økte til og med med 147 prosent YTD, den gangen.

Etter et tillegg på 270 millioner dollar, ble GBTC-trustens AUM nå sagt å være over 13 milliarder dollar.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert