Bitcoin-pris – Skal vi mot $ 100.000?

BTC har knust den forrige rekordhøye og handler nå til en 10% høyere pris enn sin forrige ATH i 2017.

Gratulerer til alle som leser dette innlegget. Hvis du leser dette, er du involvert i kryptovalutaer, og hvis du er involvert i kryptovalutaer, er dette et historisk øyeblikk for oss alle. BTC har knust den forrige rekordhøye og handler nå til en 10% høyere pris enn forrige ATH i 2017. Vi har klart det!

Hovedårsaken til dette rallyet har vært tilstrømningen av investeringer fra institusjoner. Flere institusjonelle investorer har investert millioner av dollar hver for seg i favorittkryptoaktiva – Bitcoin. Dette har ført til spekulasjoner om at Bitcoin-prisen bryter $ 100.000. La oss utføre noen tekniske analyser på BTC-diagrammer for å se etter potensielle BTC-mål på en høyere tidsramme.
BTC / USD DAGLIG

Bitcoin-pris

Hvis vi prøver å se de mulige målene for BTC noen år nedover banen, er det beste verktøyet vi har utvidet fiber siden BTC er i et helt nytt territorium. De mulige målene for BTC vil være $ 23,933 på 0,618, $ 25,616 på 0,786, $ 27,761 på 1, $ 33,953 på 1,618 og $ 43,973 på 2,618.

Det vil være mange korreksjoner i mellom, og BTC har fortsatt en veldig høy mulighet for å gå ned helt til supporten på $ 19,990, $ 17,700 og $ 15,600 for å fortsette denne reisen oppover. Men vi analyserer den mulige nye ATH som BTC kan nå.
BTC / USD Ukentlig

BTC Ukentlig

Hvis vi ser på det ukentlige diagrammet for BTC, med tanke på at forrige 2017-høyde var vår topp før reverseringen mot mars 2020-lavpunktene på $ 3.500, antyder en utvidelse fra disse to nivåene at BTC om få år kan nå mot mål så høyt som $ 32.124 ved 1.618, $ 50.000 ved 2.618, $ 67.980 ved 3.618, og $ 79.000 ved 4.236. Det vil ta måneder til år for BTC å nå disse målene.

BTC månedlig

Det månedlige diagrammet for BTC / USD antyder et mål på opptil $ 82,500.

Dette er de mulige Bitcoin-prismålene basert på fib-utvidelser. Mens vi når disse målene, vil mange store korreksjoner finne sted, og vi vil hjelpe deg med å fange alle svingene fra lav til høy og høy til lav.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen diskutert av Altcoin Buzz er ikke økonomisk rådgivning. Dette er kun for utdannelses- og informasjonsformål. All informasjon eller strategier er tanker og meninger som er relevante for aksepterte nivåer av risikotoleranse fra forfatteren / anmelderne, og deres risikotoleranse kan være forskjellig fra din. Vi er ikke ansvarlige for tap som du kan lide som følge av investeringer som er direkte eller indirekte relatert til den oppgitte informasjonen.

Gjør din egen aktsomhet og vurdering før du foretar investeringer, og ta kontakt med din økonomiske rådgiver. Den undersøkte informasjonen som presenteres, mener vi er riktig og nøyaktig, men det er ingen garanti for nøyaktighet, aktualitet, fullstendighet. Bitcoin og andre kryptovalutaer er høyrisikoinvesteringer, så vær forsiktig. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med enerett.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert