Gemini fører $ 200.000 donationer til Funds for Bitcoin-udviklere

Gemini-kryptokursudveksling har doneret $ 200.000 til Bitcoin Core-udviklere gennem den nyligt lancerede Gemini Opportunity Fund.

Gemini, grundlagt og drevet af de berømte Winklevoss-tvillinger, finansierer aktivt den igangværende udvikling af den fremtrædende kryptokurrency startende med to store donationer.

Som oprindeligt rapporteret af Decrypt skitserer Gemini-webstedet detaljerne i Gemini Opportunity Fund. Indsatsen er en donorrådet fond, der har til formål at støtte den løbende udvikling af Bitcoin Core-økosystemet gennem tilskud, stipendier og donationer.

Pr. Frigivelsen håber fonden at støtte Bitcoin Core-udviklere, der arbejder på at forbedre Bitcoin Netværks anvendelighed, sikkerhed og modstandsdygtighed.

$ 50k til Human Rights Foundation BTC Dev Fund

Gemini Opportunity Fund har startet sit initiativ med to separate donationer til støtte for Bitcoin Core-udviklere.

BTC til en værdi af $ 50.000 vil blive doneret til Human Rights Foundation’s Bitcoin Development Fund, som bruges til direkte at støtte enkeltpersoner og teams, der arbejder på specifikke projekter inden for Bitcoin-netværket. 95 procent af disse donationer går til udviklere, mens de resterende 5 procent bruges til at støtte Human Rights Foundation’s generelle fortalervirksomhed.

Human Rights Foundation’s Bitcoin Development Fund har modtaget $ 188.668 i donationer fra 93 donorer pr. 1. december 2020. En række velrenommerede udviklere og teams har modtaget donationer fra fonden.

Dette inkluderer UK-baseret udvikler og Bitcoin-fortrolighedsekspert Chris Belcher, der arbejder på ‚CoinSwap‘, som har til formål at gøre det langt vanskeligere for myndighederne at spore Bitcoin-transaktioner. Gloria Zhao er en anden modtager af finansiering. UC Berkeley Graduate arbejder i øjeblikket på Package Mempool Accept, der sigter mod at øge Bitcoins forarbejdningskapacitet, forbedre Lightning Network brugervenlighed og lægge grundlaget for „pakke-relæ.“

En anden modtager er Evan Kaloudis, skaberen af ​​Zeus, som er en iOS- og Android-app, der lader enkeltpersoner bruge Bitcoin og Lightning-noder fra personlige enheder.

$ 150k til NPO Brink
Gemini Opportunity Fund vil også donere $ 150.000 i BTC til London-baseret nonprofit stipendiumsprogram Brink. Organisationen vil yde finansiering og mentorskab til Bitcoin-udviklere, hvor den tidligere Chaincode Labs-udvikler John Newbery og Blockstream-alumnen Mike Schmidt leder projektet.

Begge udviklere har været involveret i Bitcoin Core-udviklingsområdet i en årrække.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert