CYBAVO stöder Bitcoin SV över hela företagsprodukter

Bitcoin SV Blockchain kämpar med dess blockstorlek, lider av omorganisationer
CYBAVO, ett ”företag för digital säkerhet och tillgångsförvaltning”, har avslöjat att det nu skulle stödja Bitcoin SV på alla sina produktserier, enligt ett pressmeddelande .

Plattformen erbjuder „en rad tjänster för företag att säkert lagra och hantera sina digitala tillgångar, inklusive lagring av privat nyckel, företagshanteringstjänster och lösningar för digital valutaförvaring“, noteras också i utgivningen

Detta leds av CYBAVO Vault, plattformens lagrings- och plånbokshanteringsutrymme för företagskunder. Det valvet stöder naturligtvis Bitcoin Future eftersom tillgången har gått upp i engagemang de senaste månaderna.

”Genom obegränsad skalning erbjuder dess blockchain låga avgifter peer-to-peer-betalningstransaktioner och större datakapacitet, vilket möjliggör avancerade funktioner som tokens, smarta kontrakt och IoT-kommunikation, såväl som företagsapplikationer. Bitcoin SV-ekosystemet har vuxit till att nu räkna mer än 428 kända projekt och företag, ”lyder det i utgåvan.

Paul Fan, vd för CYBAVO, talar om ärendet och sa:

„Bitcoin SV syftar till att bredda antagandet av blockchain för företagsanvändningsärenden. På CYBAVO delar vi samma vision om skalbara och företagsförberedda blockchain-lösningar som skapar företagens och allmänhetens adoption, så det är bara logiskt för oss att lägg till Bitcoin SV-stöd till vår digitala tillgångsskyddsplattform CYBAVO VAULT och vår mobila plånbok SDK. ‚

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.