Twitter Hack bruges Bitcoin til at indbetale: Her er hvorfor

Nogen hackede Twitter onsdag – og de brugte bitcoin til at udnytte det.

Men hvorfor?

Bitcoin er et alternativt pengesystem baseret på værdien af ​​censurmodstand. Med andre ord blev Bitcoin bygget helt fra bunden for at undgå indblanding fra tredjepart (tænk banker, regeringer og retshåndhævelse), hvilket gør det til et naturligt værktøj i hænderne på en hacker i verdensklasse.

Bitcoin’s værdiproposition kan opdeles i et par kategorier, alle baseret på teknologien under hætten.

Når hackeren først har fået det, er det deres

Bitcoin er elektronisk. Et populært meme for bitcoin er „magiske internetpenge“, som det på en måde er. Bitcoin fungerer oprindeligt online – du kan sende bitcoin fra din telefon eller computer til nogen anden, næsten overalt i verden, med et par klik, uden at nogen kan stoppe dig. Og når du først har sendt det, kan du ikke få det tilbage.

Denne funktion – eller i dette tilfælde en gener – er en hovedårsag til, at Bitcoin findes. Bitcoin er afhængige af, hvad der kaldes Peer-to-Peer (P2P) -transaktioner for ikke at blive konfiskerbare af mellemmænd som f.eks. Retshåndhævelse. Når mønterne er i en andens tegnebog, skal du tælle dem så gode som gået.

Bitcoin er pseudonym

Som mange Twitter-håndtag er bitcoin pseudonym. Vi kan ikke nemt linke en adresse til en personlig identitet.

Stolen USD ville på den anden side være næsten umulig at komme ind og ud af en bankkonto uden at blive markeret. Traditionelt flyttes penge fra en konto til en anden gennem en tredjepart.

Ældre systemer har hovedet på at være i stand til at vende transaktioner og knytte identiteter til dem. Det er helt klart en ulempe for hackere. ( Bemærkningerne dukkede op, om hacker kørte en lignende kampagne på CashApp for USD). Til sammenligning er Bitcoin meget sværere at kontrollere.

Bitcoin er flydende

Bitcoin handles også online mange steder. At holde bitcoins i din tegnebog ville ikke være meget værd uden folk at bytte dollars til bitcoins. Startet i 2009 er bitcoin det mest etablerede og mest handlede digitale aktiv. Det er også tilgængeligt på populære finansielle apps som CashApp eller PayPal.

”Det er sund fornuft, at angriberen vælger Bitcoin. Bitcoin er det mest censurbestandige og likvide aktiv i eksistensen, ”sagde Blocksteam CSO Samson Mow i en privat besked.

Alt dette for at sige, at Twitter-hacker valgte den rigtige cryptocurrency til at få amerikanske dollars.

Men bitcoin kan spores og spores

Adresser kan dog spores. Og de kan også blackballed af andre. Af natur er Bitcoin blockchain 100% gennemsigtig. Det betyder, at ins-and-outs af transaktioner fra en part til en anden er synlige for alle at se med lidt know-how.

F.eks. Ville populære cryptocurrency-udveksling Coinbase ikke tillade brugere af dens tjeneste at overføre penge til Twitter-hackerens adresse.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.